Handige tips na de verhuizing

Dus je bent eindelijk verhuisd! Wat nu? Hoe krijg je je nieuwe woning georganiseerd zodra alle dozen eindelijk zijn uitgepakt ?! Deze 5 punten zijn echte aanraders om te doen als je eenmaal bent verhuisd naar je nieuwe woning.

  1. Laat de buren verstelt staan. Kom langs met een geschenk mand, nodig ze uit voor een etentje, of ga gewoon langs om gedag te zeggen – wat je zelf fijner vindt, er is niets belangrijker bij het intrekken van woning dan het leren kennen van de buren. Een van de dingen die je een echt comfortabel gevoel geeft in je nieuwe woning, is hoe comfortabel dat je je voelt met de mensen in uw buurt.
  2. Zoek uw dichtstbijzijnde café In feite moet dit waarschijnlijk nummer 1 op de lijst van voorbereidingen zijn. Dit is de 21e eeuw, en geen potentieel lastige sociale situatie moet zonder een goed kopje koffie gaan!
  3. Zoek een lokale schoonmaker die je kunt vertrouwen. Je bent ingetrokken, je hebt alles uitgepakt, de buren leren kennen, nu moet je de woning er vlekkeloos uitzien! Alhoewel het moeilijk is om een goede lokale schoonmaker te vinden is het toch een aanrader. Zeker als je een housewarming wilt geven voor je buren en/of vrienden.
  4. Doe je IKEA Run of je het leuk vindt of niet, een verhuizing is niet compleet zonder dat ene tripje naar de IKEA. Haal diep adem en bedenk wat je allemaal nodig hebt. Vergeet niet om een montage service te kiezen als je deze nodig hebt.
  5. Bestel afhaal. En nu, tijd om te relaxen. Verhuizen is vermoeiend werk dus geef jezelf een pauze van het koken op de eerste avond in je nieuwe woning.